Esenboğa Araç Kiralama

Esenboğa Araç Kiralama 1 Esenboğa Araç Kiralama 2

Esenboğa araç kiralama ofisimizden kolayca kiralayacağınız bir araçla seyahatinizi daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Ankara Havalimanı araç kiralama ofisimizde güler yüzlü, profesyonel ekip arkadaşlarımızın yardımıyla size uygun aracı seçebilirsiniz ve şehirde unutamayacağınız bir seyahat yaşayabilirsiniz. Esenboğa Havalimanı oto kiralama hizmetlerimizden yararlanmak için hemen bizi arayın.  

Ankara Esenboğa Havalimanı rent a car ihtiyaçlarınızı karşılamak için bizlere 7/24 saat boyunca istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Ankara Esenboğa Havalimanı araba kiralama hizmetimizde seçecek olduğunuz araçlar temiz ve bakımlı olarak sizlere teslim edilmektedir. Tam kaskolu araçlarla sunduğumuz kiralama hizmetinden yararlanmak için iletişim numaralarımız üzerinden bizlerle irtibata geçebilirsiniz. %100 müşteri memnuniyeti ilkemizle memnun kalacaksınız.

Esenboğa Havalimanı Hakkında

Esenboğa Havalimanı, Türkiye'nin başkenti Ankara'ya hizmet veren uluslararası havalimanıdır. Şehir merkezinin 28 km kuzeyinde, Akyurt ve Çubuk ilçeleri sınırları içindedir. 1955 yılında hizmete girdi. Havalimanının sahibi Devlet Hava Meydanları İşletmesi iken işletmecisi TAV Havalimanlarıdır.

Türkiye'nin iç ve dış hatları bir arada bulunduran ilk havalimanı olan Esenboğa Havalimanı, yolcu trafiği açısından ülkenin en büyük dördüncü havalimanıdır. Uluslararası Havalimanları Konseyi 2009’da Ankara Esenboğa Havalimanı’nı kategorisinde "en iyi havalimanı" seçmiştir.

Terminaller

İç ve dış hatlar terminali

Ankara Esenboğa Havalimanı, Türkiye’nin ilk iç ve dış hatları bir arada olan havalimanıdır. Toplam 182 bin metrekareyle ülkenin en büyük ikinci terminal alanına sahip havalimanı konumundadır. 18 yolcu köprüsü, 18 pasaport gişesi ve dokuz bagaj bantı bulunmaktadır. Toplam 10 milyon yolcu/yıllık kapasiteye sahip terminal binasında 130 check-in kontuarı, dört adet CIP ve bir adet VIP salonu bulunuyor.

Kargo terminali

Çok sayıda şirket Esenboğa Havalimanı’ndan kargo hizmeti vermektedir.

Genel havacılık terminali

508 metrekare alanda hizmet veren Ankara Esenboğa Havalimanı Genel Havacılık Terminali Ocak 2012’de açıldı. Terminalde iç ve dış hatlara seyahat edecek yolcuların güvenlik, gümrük, pasaport işlemleri en hızlı şekilde yapılabiliyor. Terminal Çubuk Yolu, Özel Hangarlar Bölgesi 5 no’lu apronda bulunuyor. İç Hatlar ve Dış Hatlar için ayrılmış iki ayrı salon bulunan terminal TAV tarafından yapıldı ve işletiliyor.

Yer

Akyurt-Çubuk, Ankara, Türkiye

Sahibi

Devlet Hava Meydanları İşletmesi

İşletici

TAV Havalimanları

İnşa Tarihi

1955

Web Sitesi

http://www.esenbogaairport.com/